Skip to main content

DAFTAR AHLI

Ramai yang tak nak join ahli dengan alasan " Saya tak join ahli pun boleh beli dengan harga ahli" @ "Saya join ahli pun bukan selalu beli barang, cuma ada yang berkenan baru beli". Sebenarnya tanggapan itu salah. Ramai yang tidak tahu kelebihan jadi ahli Tupperware Brands. Di sini saya akan ceritakan kelebihan jadi ahli Tupperware bersama kami :


1) Dapat kad ahli eksklusif yang membolehkan anda dapat diskaun pembelian produk 25% di stokis SELURUH Malaysia.

2) Dapat Tupperware PERCUMA. Dengan bayaran RM78 untuk pendaftaran, anda akan dapat set kit bag eksklusif dari Tupperware yang mengandungi 2 Freezermates, 1 One Touch, NCP challenge booklet dan buku panduan untuk bina bisnes anda.

3) Hadiah istimewa dari saya bila anda menampakkan hasil usaha anda. Sekecil-kecil usaha juga kami hargai, walaupun nilainya tak besar.

4) Dapat hadir ke semua event Tupperware. Sekecil-kecil party sehinggalah sebesar-besar dewan gemilang.

5) Peluang mendapat rebat voucher @ voucher produk percuma.

6) Peluang memenangi kereta dan melancong ke luar negara PERCUMA.

7) Bagi yang berminat menjana pendapatan tambahan dengan Tupperware, kami akan membantu anda untuk mendapatkan komisen sekurang-kurangnya RM500 setiap bulan, yang penting anda mestilah komited & fokus!



KAMI memenuhi semua perkara yang anda cari!

1. Bisnes yang sesuai untuk kaki ONLINE
Tupperware telah dikenali umum dan ternyata HEBAT dan LUAR BIASA! Produk tupperware berbeza mengikut katalog bulanan dan ini memberi peluang kita untuk mendapatkan pembeli yang sama ataupun yang baru untuk membeli. 

2. Telus dan Mudah
Cara pengiraan komisen jelas dan tiada selindung. Siapapun yang membeli sebagai ahli Tupperware di stokis dapat diskaun 25% dan 3% - 8% komisen apabila rank-up.

3. Ada TEAM yang supportive dan bersemangat
Kami membina rangkaian dengan penuh kasih sayang dan motivasi. Setiap individu ada hak dan peluang sebab rezeki itu datang apabila kita berusaha dan jujur dalam perniagaan.

4. Pakar dalam bisnes
Kami bukannya terlalu lama dalam dunia Tupperware tetapi ilmu dan sikap ingin tahu kami membuatkan kami berjaya. Usia bukan penghalang. Asalkan anda boleh diajar dan mahu belajar. Pastinya kita akan mahir dan menjadi PAKAR dalam bisnes Tupperware ini..

Jom daftar ahli dengan kami!






SILA LENGKAPKAN


Daftar
Daftar keahlian Tupperware

  • Seperti dalam Kad Pengenalan

  • Jika ada

  • Jika ada

  • Untuk syarikat bayar komisen anda

  • Pilih salah satu

Powered byEMF Form Builder






Comments

  1. jual tupperware ke maintain ke setiap bulan

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAK PERLU maintain sebulan... cuma RM600 je setahun... lain la kalau nak komisen. kena jual kurang2 500 sebulan

      Delete
  2. Salam.berminat untuk menjadi ahli tapi lebih kepada nak guna sendiri.macam mana naknjoin?

    ReplyDelete
  3. wsalam. boleh terus wasap saya 0139733779

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Popular posts from this blog

Kelebihan Jadi Ahli Tupperware

Ada yang berpendapat pasal jadi ahli tupperware ni;
1) Beli online pun ada yang jual harga ahli.
2) Beli pun bila ada yang berkenan saja.
3) Tak minat nak bisnes. Lagipun tak suka cari orang dan tak ada ramai kawan.
4) Tak ada modal.
5) Banyak persaingan.

OK. Alasan tu semua cukup common dikalangan dealer. Dan saya pun dah kalis dah dengan alasan-alasan ni. Kenapa? Sebab bila orang-orang ni dapat duit dan dapat macam-macam hadiah, lebih-lebih lagi DIHARGAI....
BOOOOM! Terus semua alasan tu terbakar!
Kenapa saya cakap macam tu?
OK; Ini KELEBIHAN bila join atau daftar jadi ahli Tupperware.

Resepi: Kerabu Mangga

Aiiissshh!!

Tak leh jadi ni... lama tak pekena. Skali dapat, kena pula yang sedap... pergh!!! tak boeh lupa. Cukup pedasnya, masam, manis dan masinnya. Balik rumah terus cari resepi... :)

Ada pelbagai cara untuk menyediakan kerabu mangga. Janji rasanya ada pedas, masam dan manis.
Saya suka kalau perah limau nipis sedikit.

4 Cara Mudah Tarik Pelanggan ke Facebook anda

Jangan fokus pada gambar saya yang tak siuman tu. Kejap lagi saya akan explain kenapa anda MESTI baca blog yang ditulis oleh lelaki berwajah ala2 Korean ni….
Sabar jelah...kekeke
Bagi saya 5 minit jer.... Adil kan? ….Orait..

Kalau anda sedang cari bisnes, especially yang bercadang nak bukak bisnes online….anda sedang baca blog yang amat tepat.
Saya percaya, kalau anda baca blog ni dengan teliti, anda akan dapat beberapa tips yang membolehkan anda kembangkan bisnes sampai boleh berhenti kerja, atau double income bisnes sedia ada.
Saya baru saja 3~4 bulan meniaga guna blog dan buat bisnes guna Facebook.
Banyak juga jatuh naiknya….jadi saya nak kongsi apa yang saya belajar… terutama cara-cara nak kasi Tupperware anda laris di Facebook (kejap lagi saya ajar…so, teruskan membaca…)
“Bro, gambar di atas tu tak  profesional langsung! Boleh percaya ke ni?” Saya ditegur kawan saya pasal gambar tu jugak.
“Kenapa tak letak gambar yang smart, pakai kot dan tie? Baru la orang percaya?”
Jawapan saya?